Quan començar a utilitzar ulleres progresives?

gafas para ver progresivas 1 opticagracia.es

imatge INDO opticagracia.es

Arriba el moment!

Alguna vegada has estirat els braços per poder veure alguna cosa amb més nitidesa, com una etiqueta, un llibre o un missatge de la teva Mobil?
Si la resposta és sí i tens més de 45 anys, el més probable és que estiguin apareixent els primers símptomes de presbícia.

Vine a @opticagracia et mereixes una revisió visual Premium amb fotografies i escàner de Retina inclòs. ha arribat el moment de fer-se unes ulleres noves.

¿ Ulleres per llegir o ulleres progresives ?

Les lents progressives són les lents més evolucionades de mercat, i permeten una visió correcta a totes les distàncies (en el pla llunyà, mitjà i proper), amb una transició suau d’una a una altra, sense “salts” entre elles.

Aquesta característica tècnica també és estètica: al no tenir “talls” que delimiten els camps de visió, les lents progressives donen un aspecte natural als ulls. Ara és molt FÀCIL acostumar-se a les ulleres progressives per això a ÒPTICA GRÀCIA tens la teva Promoció 2×1 en lents progressives.

gafas para ver progresivas 1 opticagracia.es

gafas para ver progresivas 1 opticagracia.es

La nostra llarga experiència de més de 25 anys adaptant ulleres progressives ens porta a ser especialistes en lents progressives, Sempre intentant innovar en tecnologia i formació, així estem ja disposades a oferir-te el millor per a tu i per la teva mirada.

Com funcionen les lents progressives? M’acostumaré a les Ulleres progressives?

Les lents progressives permeten gaudir d’una visió natural a qualsevol distància.

Quan mirem lluny, la nostra pupil·la es dirigeix ​​cap amunt; si mirem a el pla mitjà (a una distància de 30-40 cm a 6 metres), se situa aproximadament en la meitat de l’ull i, quan estem fent una feina que requereix una bona visió de prop, es mou cap a la part inferior de l’ull , com si miréssim per la part inferior de lagafa.

Des OPTICA GRACIA recomanem ulleres progressives de camp de visió ampli i d’alta gamma perquè això sigui molt més fàcil i confortable, així perceps la realitat amb la nitidesa i confort que et mereixes. Igualment també disposem d’ulleres progressives econòmiques; més bàsiques que són assequibles que ofereixen una funcionalitat adequada a cada necessitat.

Responem als teus dubtes. Visita Òptica Gràcia.