Optica Gracia - Textos condicions

Avís de devolucions

Política de devolucions

Tots els articles que trobeu a opticagracia.es estan avalats per les millors firmes comercials per tant podem oferir la màxima qualitat i la millor garantia als nostres clients.

Totes les ulleres de marca incorporen una numeració unica intransferible i exclusiva que identifica que són venudes per opticagracia.es.

L’enviament del paquet es considerarà realitzat en el moment en que el transportista hagi lliurat el producte al client.

El client ha de verificar el producte un cop lliurat i notificar qualsevol desperfecte en el transport en un termini inferior a les 48 hores següents a la recepció i conservar el justificant del transportista.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 7 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la seva comanda per efectuar la devolució.

Condicions

  1. Les despeses de tramesa i recollida en cas de devolució seran a càrrec del client.
  2. Per a realitzar qualsevol devolució, el producte ha d’estar en perfectes condicions i no utilitzat ni manipulat i en el seu embalatge original sense trencar, en perfecte estat.
  3. No s’abonarà cap article que no ens arribi en perfectes condicions i amb el seu embalatge en estat òptim.

Per l’exercici d’aquest dret a la devolució, el client haurà de posar-se en contacte amb l’empresa via e-mail a la direcció de correu electrònic hola@opticagracia.es

Un cop enviada la comunicació anterior, i fins als 7 dies hàbils. següents, el client haurà d’enviar el producte a l’adreça: Avinguda Cavall Bernat, nº1, Platja d’Aro, codi postal 17250, (Girona), assumint les despeses relatives a la devolució o canvi.

El producte ha d’estar en perfectes condicions, sense haver sigut utilitzat. Ha d’incloure els accessoris, documentació (Ticket Factura + Comprovant transport) i el seu embalatge original. Un cop rebut el gènere i comprovat el seu estat, es procedirà al canvi sol·licitat o al reintegrament del seu import.