Sobre nosaltres

Optica Gracia - Sobre Nosaltres - Mònica Gràcia

Òptica Gràcia és una òptica d’àmbit familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Mònica Gràcia Terrafeta, optometrista diplomada Nº9090, t’ofereix un immillorable servei òptic i assessorament personalitzat per cada persona i necessitat.

Comptem amb un equip d’Optometristes i assessores d’imatge per atenció al client.

Sempre amb tu

Gràcies al nostre personal qualificat et podrem atendre en diverses llengües: català, castellano, english, français, русский.

La confiança i qualitat en el servei fan del nostre treball, la màxima garantia de satisfacció per el client.

Optica Gracia - Sobre Nosaltres - Foto Equip Platja d'Aro

Vine i deixa’t assessorar! A Òptica Gràcia t’oferim un immillorable servei en optometria i controls visuals per a totes les edats.

Comptem amb l’experiència del treball realitzat en clínica oftalmològica. Control de la pressió intraocular.

Som especialistes en Vidres progressius. Oferim una àmplia gamma i selecció específica adequada per a cada tipus de persona segons la graduació, utilitat, feina…

Ens ajustem a totes les necessitats i demandes del client.

Revisions específiques per a nens i nenes en edat escolar

Control, seguiment i adaptació a les lents de contacte mensuals, diàries… i també cosmètiques o de color. Som especialistes en lentilles progressives.

A més t’oferim un immillorable assessorament d’imatge personalitzat després d’un estudi detallat, utilitzant tecnologia de vanguàrdia

Amb un tracte amable i pròxim farem que els teus ulls llueixin sempre atractius i sobretot cuidem i mirem sempre per la teva salut visual.

Assessorament personalitzat
en ulleres de sol i graduades

Oferim un gran ventall de primeres marques:
Ray ban, Dolce Gabanna, Prada, Gucci, Saint laurent, Chopard, Prada, Tom Ford, Bvlgari, Dior, Chanel, Arnettebregs, Emporio Armani, Giorgio Armani, Oakley, Carrera, Persol, Gucci, Ralph Lauren, Vogue,  Carolina Herrera… i moltes més.