Optica Gracia - Textos condicions

Termes i condicions

Enviament

Sabem que tens moltes ganes de rebre les teves ulleres noves, per això Òptica Gràcia t’envia les ulleres directament a casa, o si ho prefereixes ho pots recollir a Òptica Gràcia Palafrugell  o també a Òptica Gràcia Platja d’Aro.

Com funciona?

Abans de finalitzar el procés de la teva compra podràs seleccionar que s’entregui la teva comanda al teu domicili o a qualsevol de les nostres 2 òptiques físiques (Òptica Gràcia Palafrugell  o també a Òptica Gràcia Platja d’Aro).

Des de  Correos Express podràs seguir el teu enviament en temps real consultant amb el Número de seguiment que rebràs per mail.

El dia que la teva comanda estigui preparada t’enviarem un email on t’informem de la data d’entrega i  el Número de seguiment per tal que ho puguis modificar.

Enviament a tota Espanya 5,00€

 • Recollida a les nostres botigues:
  Òptica Gràcia Palafrugell  o també a Òptica Gràcia Platja d’Aro –  Gratuït sempre.
 • Enviament local:
  Les entregues dins de la localitat de Platja d’Aro o Palafrugell es realitzaran en 24/48h, de manera gratuïta.
 • Espanya:
  L’enviament dins del país tindrà un cost de 5,00€ amb un termini de 4-5 dies laborables aproximadament.
 • Canàries, Ceuta i Melilla:
  Els enviaments tindran un termini d’entrega de 7 dies laborals, amb un cost de 14,50€.
 • Balears:
  Els enviaments es realitzaran en un termini d’entrega d’entre 3-5 dies laborables amb un cost de 7,00€.
 • Portugal:
  Els enviaments a Portugal es realitzen en un termini d’entrega d’entre 3-5 dies laborables amb un cost de 6,80€.
 • França, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Luxemburg, Regne Unit, Holanda, Itàlia:
  El termini d’entrega és de 4-5 dies laborables amb un cost de 22,00€.
 • Dinamarca, Hongria, Polònia, República Txeca:
  El termini d’entrega és de 4-5 dies laborables amb un cost de 28,00€.
 • Bulgària, Estònia, Finlàndia, Grècia, Irlanda, Letònia, Lituània, Suècia, Eslovàquia, Croàcia, Eslovènia, Romania, Bòsnia, Sèrbia, Suïssa:
  El termini d’entrega és de 7-10 dies laborables, segons la distància, amb un cost de 50,00€.

Important

Les despeses d’enviament estan calculades per comandes de fins 1 kg de pès. Per comandes voluminoses de grans quantitats es prega enviar un email amb la comanda a realitzar juntament amb les dades de facturació per poder fer el càrrec corresponent segons el pes i volum de la comanda.

Has de tenir en compte que alguns enviaments poden tenir un càrrec de duanes segons el destí. Aquests imports son aliens a Òptica Gràcia i hauran de ser abonats un cop t’arribi la comanda.

Garanties i servei postvenda

Totes les ulleres que s’exposen a opticagracia.es son marques originals autèntiques i certificades i tenen una garantia de 2 anys que cobreix únicament els els defectes de fabricació.

La garantia cobreix la substitució o reparació de la peça defectuosa. Per fer ús de la garantia caldrà la presentació de la tarja i certificats originals que s’adjunta amb les ulleres + la factura o ticket de compra + i el seu envasatge i estoig original.

La garantia no cobreix els vidres (ratllades, trencaments deguts a la mala manipulació tant de la muntura com els vidres).

En el cas de necessitar alguna substitució de peces no incloses en la garantia o fora del termini de la garantia, opticagracia.es es compromet a enviar un pressupost via e-mail abans d’efectuar qualsevol arranjament.